Huidtherapie

Door mijn inmiddels jaren lange ervaring in de 1e lijn zorg heb ik mij intussen ontwikkeld in de hoek van de complexe huid- en oedeemtherapie en bindweefseltherapie.

Vanaf de zomer 2023 kan je bij mij terecht als je last hebt van huidklachten, vochtproblematiek of bindweefselklachten en al van alles hebt geprobeerd, maar nog steeds zoekende bent. Ik help jouw graag in de zoektocht in het medische zorglandschap.

Dit doe ik door:

  • een uitgebreide anamnese met lichamelijk onderzoek
  • te kijken of je tekorten hebt, waar je als eerste mee moet beginnen!
  • jouw van veel kennis en informatie te voorzien in hoe jouw lichaam werkt
  • samen met jou te bekijken wie of wat jou verder kan helpen: artsen, fysiotherapie, podotherapie, diëtiste, voedingssupplementen of bv psychologie
  • en wat je als eerste stap moet doen, first things first!

Gezondheidsbevordering!

Therapie veelal vergoed door zorgverzekeraar

Een intake met lichamelijk onderzoek, behandelingen of therapieën worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Deze vergoeding kan, afhankelijk van de behandeling, uit de basis- of de aanvullende verzekering komen. Echter hierbij is het van belang om wat voor een soort indicatie het gaat. Lastig zo te zeggen dus. Vaak kan ik dit nadat we een intake hebben gedaan met lichamelijk onderzoek aangeven: oedeemtherapie, leefstijl, coaching, huidtherapie of iets anders. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of neem contact op met uw zorgverzekeraar voor informatie over vergoedingen.

Voor meer informatie: neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct afspraak maken

Meer informatie over Huidtherapie