Geef je huid een boost bij skineffects

Plan jouw gratis intake

Reserveer jouw vrijblijvende intake gesprek

Klik op de button en laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op.

Is dit voor jou herkenbaar?

 • “Ik heb een doffe en droge huid in de winter.”
  In de winter is de afschilfering van onze huid vertraagd. Hierdoor kan de huid er dof uitzien en zijn glans verliezen. Door verwarming en kou heeft onze huid het zwaar en verliest deze huid vocht. Dit maakt dat je huid droog en trekkerig aanvoelt.
 • “Ik heb kleine rimpeltjes en droogtelijntjes.”
  Als we ouder worden verschijnen de eerste lijntjes en met name in de winter als onze huid droger is zijn rimpels wat dieper.
 • “Ik zie allemaal kleine pigmentvlekjes in mijn gezicht.”
  Naarmate we ouder worden heeft onze huid steeds meer zon gehad en dat uit zich in kleine bruine vlekjes in het gezicht. De vlekjes doen de huid ouder lijken en geven een onrustig huidbeeld.

Waarom Huid- en Oedeemtherapie Salland

Geregistreerd

Onze huidtherapeuten zijn allemaal BIG geregistreerd.

Meerdere locaties

Kom gerust langs bij een van onze 2 praktijken in Salland.

Ruime ervaring

Wij hebben 10 jaar ervaring in diverse huidtherapeutische behandelingen.

Wie zijn wij?

Wij van Huid- en oedeemtherapie Salland zijn huid- en oedeemtherapeuten met een grote passie voor ons vak. Door ons veelzijdige beroep kunnen we veel voor mensen betekenen met huidproblemen. Als Huid- en oedeemtherapie Salland hebben wij voor onze cosmetische behandelingen een partner gevonden in Skineffects. Zij zijn een nieuw concept met als doel jouw huid laten stralen. Op deze plek ben jij op het juiste adres voor betrouwbare en specialistische huidzorg.

Sinds september 2018 is huidtherapeut Bauwien van der Zwaag gestart bij Skineffects als huidtherapeut. Zij heeft zich op deze locatie volledig toegespitst op cosmedische huidzorg. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met de schoonheidsspecialisten van skineffects voor een optimaal resultaat. Wil jij daarnaast advies over huidverzorging dan ben je in deze winkel aan het juiste adres.

Wat kunnen we voor jouw huid doen?

Bij de huidtherapeut ben je aan het juiste adres voor cosmedische behandelingen. Huidtherapeuten zijn opgeleid om jouw huid goed te screenen en beoordelen. Zoek jij naar een eerlijk advies en wil jij weten welke mogelijkheden er voor jouw zijn op cosmedisch gebied kom dan naar Skineffects.

De behandelingen die wij aanbieden zijn;

 

Heeft jouw huid een boost nodig na de winter?
Meld je aan voor een vrijblijvend intake gesprek

Wil je liever bellen? Neem contact op met ons op telefoonnummer 038 3030317.

Veelgestelde vragen

Een cosmedische behandeling gaat verder dan een schoonheidsbehandeling. Een cosmedische behandeling verbeterd jouw huid in de diepere huidlagen waardoor je meer verbetering ziet van jouw huidklacht.

De behandelingen die wij aanbieden bij skineffects zijn;

 • acnetherapie
 • diepte peelings
 • microneedling
 • depigmentatie van pigmentvlekken

Het is een beauty behandeling 2.0. Op een relatief eenvoudig, niet invasief en snelle manier bewerkstellig je een huidverandering die jou er frisser en jonger uit laat zien.

Als je plaats hebt genomen op de behandelbank dan beginnen we met het reinigen van je huid. Als de huid schoon en droog is brengen we plaatselijk het serum aan en start de needling behandeling. Met de pen glijden we draaiend en heen en weer over de huid. Zo werken we stapsgewijs van voorhoofd naar wangen en kin/kaaklijn. Als het needlen klaar is sluiten we af met een masker. Dit masker herstelt, kalmeert en regenereert de huid.

 

Dit is sterk afhankelijk voor welke behandeling je kiest. Elke behandeling geeft resultaat en verbetering. Daarom kan één behandeling voor jou al het gewenste resultaat opleveren.

Veelal wordt 3 tot 5 keer geadviseerd voor de verschillende behandelingen.

Prijzen van de behandelingen verschillen sterk en is afhankelijk van jouw vraag en voor welke behandeling gekozen wordt.

Via deze link zijn onze prijzen te bekijken.  https://www.skineffects.nl/behandelingen/huidtherapie/

Voor meer informatie neem je contact op met de huidtherapeut bij skineffects en ze kan tijdens de intake voor jouw een prijsopgaaf maken.

Bij sommige indicaties kunnen de behandelingen gedeeltelijk of geheel worden vergoed uit jouw aanvullende verzekering. Bekijk hiervoor de voorwaarden van jouw verzekering.

U kunt uw gegevens invullen via onze website bij contact of bij direct een afspraak maken. Wij bellen of mailen u, op werkdagen, binnen 1 dag terug.

Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen naar ons. Zie contact.

Wanneer u verhinderd bent om op een geplande afspraak te komen kunt u dit per email of telefoon doorgeven. Graag vragen we u om dit minimaal 24 uur van te voren te doen anders zijn we genoodzaakt 50% van het afgesproken tarief in rekening te brengen.

 

Huid- en Oedeemtherapie Salland is aangesloten bij de beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de NVH, en is tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door het veelvuldig volgen van cursussen, het bijwonen van lezingen en symposia wordt nieuwe kennis verkregen en ervaringen gedeeld met andere paramedici en medici. Voor meer informatie kunt u terecht op www.huidtherapie.nl.

Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.