Vergoedingen

Huid- en oedeemtherapie Salland heeft ook in 2022 weer met alle zorgverzekeraars een contract.

Oedeemtherapie bij de huid- en oedeemtherapeut wordt vergoed uit het aanvullende pakket (vaak staan wij bij: fysiotherapie) van jouw zorgverzekering. Bij een chronische indicatie zoals lymfoedeem komen de 1e 20 behandelingen uit het aanvullende pakket en vanaf de 21e behandeling uit de basisverzekering. Omdat wij meerdere diploma’s bezitten hebben wij ook de beschikking over verschillende codes, waardoor je ook uit een ‘ander potje’ vergoeding zou kunnen krijgen. Een verwijzing van een huisarts of medisch specialist is altijd nodig.

Huidtherapie behandelingen zoals bijvoorbeeld acne en overbeharing worden veelal gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket van jouw zorgverzekering. De eventuele acné producten die je thuis nodig hebt worden nooit vergoed.  Heb je camouflage producten nodig; dan moet daar een consult aan gekoppeld zijn. Meestal is een verwijzing niet meer nodig. Raadpleeg de voorwaarden van jouw verzekering.

Voor de tarieven van onze behandelingen kijk je op onze prijslijst.

Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of neem contact op met uw zorgverzekeraar voor verdere informatie over vergoedingen.

Actuele tarieven