Elektrische epilatie

Behandeling van ongewenste haargroei

In onze samenleving wordt lichaamsbeharing gezien als ongewenst. Daarom kan overbeharing veel invloed hebben op het algeheel welbevinden en het zelfvertrouwen. Gelukkig kan overbeharing behandeld worden. Huid- en Oedeemtherapie Salland maakt hiervoor gebruik van de veelzijdigheid van elektrische epilatie. Het grote voordeel van deze behandeling: elektrische epilatie kan op elk soort haar én op alle kleuren haar toegepast worden. Dit in tegenstelling tot licht- en lasertherapie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hoe werkt elektrische epilatie?

Bij elektrische epilatie wordt gebruik gemaakt van een naaldje in combinatie met stroom. Het naaldje wordt in het haarzakje geschoven, waarna de stroom wordt omgezet in warmte. De warmte voorkomt dat het haarzakje de haar kan voeden en zo kan gaan groeien.

Wat kunt u verwachten?

Na behandeling neemt de haargroei met 80 á 90% af. Omdat elke haar afzonderlijk en meerdere keren behandeld moet worden heeft elektrische epilatie een lang behandeltraject.

Elektrische epilatie veelal vergoed door zorgverzekeraar

Elektrische epilatie wordt veelal door de zorgverzekeraar vergoed. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of neem contact op met uw zorgverzekeraar voor informatie over vergoedingen.

Voor meer informatie: neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct afspraak maken