Acnetherapie - Behandeling van acne

Behandeling van acne

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen bij mensen. Gelukkig valt er tegenwoordig veel aan te doen en hoeft u er niet mee door te lopen. Huid- en oedeemtherapie Salland helpt u graag, met acnebehandeling en advies op maat.

Acnebehandeling

Huid- en oedeemtherapie Salland biedt diverse behandelingen bij acne, zoals:

  • Reiniging van de huid, verwijderen van comedonen, papels en pustels
  • Diverse peelings
  • Huidverzorgingsadvies

Bij een behandeling van acne zullen behandelingen in het begin wat vaker herhaald moeten worden. Op de langere duur is een behandeling voor het onderhouden van het resultaat voldoende.

Wanneer er littekens ontstaan zijn door acne bieden we microneedling aan.

Welke behandeling van acne past het best bij u?

Bij elke behandeling kijken we naar de soort acne, maar ook naar uw persoonlijke wensen. Op grond daarvan stellen we een behandelplan op. Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen (en te behouden) letten we ook op andere factoren die acne beïnvloeden, zoals stress, hormonen en voeding. Zo is onlangs vastgesteld dat het eten van snelle suikers en melkproducten een negatieve invloed heeft op acne.

Acnebehandeling veelal vergoed door zorgverzekeraar

LET OP: voor vergoeding van acnebehandelingen is een verwijzing van een huisarts of dermatoloog noodzakelijk. Dit is een voorwaarde van nagenoeg alle zorgverzekeraars. Voor meer informatie bekijkt u uw polisvoorwaarden.

Voor meer informatie: neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct afspraak maken