Alles wat je wilt weten over: ons!

Wat kun je nou van ons verwachten? Voor ons is belangrijk dat we meekijken en meedenken met het huidprobleem dat jij hebt. We leren je wat je huidprobleem inhoudt en welke behandelmogelijkheden er zijn. Niet altijd is er een definitieve oplossing maar wel onze coachende en adviserende rol. Wat heb jij nodig en is belangrijk om jou te helpen!

In onze praktijk zit inmiddels toch beetje geschiedenis. Vele jaren geleden begonnen als Praktijk voor huid- en oedeemtherapie Zwolle en sinds ruim 3 jaar heten we Huid- en oedeemtherapie Salland met nu twee locaties in Zwolle en Raalte. Daarbij kennen Marieke en Iris elkaar al sinds de middelbare school in Raalte. Tijdens de opleiding Huidtherapie in Utrecht kwamen we elkaar onverwacht weer tegen en later werden we collega’s. We zijn nog steeds groeiende met de praktijk en daar zijn we trots op.

Marieke en Iris zijn samen eigenaar van de praktijk en beiden woonachtig in Raalte. Beiden hebben ze zo’n 10 jaar ervaring en altijd op zoek naar verbetering van de praktijk en zichzelf. Anouk is sinds september 2015 bij ons begonnen.

Wat doet een huidtherapeut eigenlijk? Dat is een vraag die we best nog wel eens krijgen. Dit komt misschien ook omdat we veelzijdig zijn. De opleiding HBO Huidtherapie heeft veel specialisaties waaronder lasertherapie en oedeemtherapie.

Onze drie locaties hebben elk hun eigen patiënten maar de oncologische zorg, (lymf) oedeem en compressietherapie wordt veel gedaan op alle locaties. Door deze specialisatie en de ervaring hiermee weten patiënten en verwijzers ons goed te vinden. We hebben daarom ook een goede samenwerking met fysiotherapeuten in de regio opgebouwd om deze zorg zo optimaal mogelijk te maken.

Uiteraard bieden we naast deze behandelingen ook allerlei huidbehandelingen aan waaronder onder andere acnetherapie, littekentherapie en elektrische epilatie bij overbeharing. Uniek in de regio is dat wij endermologie aanbieden. Hiermee behandelen we cellulite ofwel putjes of verkleefde huid door littekenweefsel.

Groetjes,

Iris en Marieke

Deel dit bericht
This entry was posted in Blog.

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *